Poetsen, waxen, sealen
of tot 3 stappen glascoating

Poetsen, waxen, sealen
of tot 3 stappen glascoating

Poetsbeurt
& Wax

Voor 6 maanden glans en bescherming

Poetsbeurt
& Sealant

Wees verzekerd van 1 jaar glans en bescherming

Poetsbeurt
& Glascoating

Behaal tot wel 3 jaar glans en bescherming

Poetsbeurt
Exterieur

Het wassen van een auto is een delicate klus welke wij met veel zorg en voorbereiding uitvoeren. Verkeerde wastechnieken veroorzaken krasvorming en ‘swirls’ op de lak. Denk bijvoorbeeld aan wat een klein steentje of zand onder uw spons kan doen. Om deze reden wassen wij uw auto in zo’n 20 stappen en zorgen we ervoor dat er geen krasvorming ontstaat, en uw lakwerk perfect gedecontamineerd is. Dit zorgt voor een strakke basis voor het polijsten en beschermen van de lak, en voor bijvoorbeeld het aanbrengen van een glascoating.

Polijsten

Na de nodige kilometers kan uw lak doffer worden. Door middel van compounden, polijsten en eventueel schuren kunnen wij alle oppervlakkige lakimperfecties verwijderen om het best mogelijke resultaat van uw voertuig te behalen en de glans van uw voertuig terug op te halen. Lees verder hoe u uw gerestaureerde lak kunt beschermen door middel van wax, sealant of een glas coating.

Wet sanden

Door middel van diverse schuurtechnieken zowel nat als droog verwijderen we de grofste lakdefecten en eventuele lakcontour zoals orangepeel (het sinaasappelhuid effect in de lak), dit geeft een spiegel gladde basis om vervolgens doormiddel van diverse polijst-technieken tot een concoursstaat hoogglans te komen

1 Staps
Polijsten

v.a. 79,- excl. BTW

2 Staps
polijsten

v.a. 149,- excl. BTW

3 Staps
Polijsten

v.a. 249,- excl. BTW

Wet
Sanden

v.a. 699,- excl. BTW

Lak bescherming

Een glascoating is een pareltje in de detailwereld. Wij maken gebruik van 100% fysieke glascoatings als basis. Deze laag word hard als glas en zorgt voor langdurige bescherming en optimale glans. Op zoek naar net iets meer? Door het toevoegen van een 100% chemische topcoat word de lak uiterst hydrophobisch welke vogelpoep, teer en sappen niet de gelegenheid geeft om zich te hechten aan de lak. Hierdoor is de lak optimaal beschermd en bent u verzekerd van een langdurige bescherming en een oogverbluffend resultaat. Onze glascoatings hebben een standtijd tot wel 5 jaar! Laat u persoonlijk adviseren door hieronder een bericht achter te laten.

Nadat de lakimperfecties zijn verwijderd kunnen we het behaalde resultaat verzegelen met een sealant. Wij maken hiervoor gebruik van een 3 componenten sealant. Deze sealant zorgt ervoor dat de lak een diepe natte glans krijgt en door het hydrophobische effect is wassen een waar genot. Een sealant heeft een standtijd van ongeveer 12 maanden.

Nadat de lakimperfecties zijn verwijderd kunnen we het behaalde resultaat verzegelen met een wax. Wij maken gebruik van hoogwaardige natuurlijke en/of synthetische waxen. Deze zorgen voor een diepe glans en een hydrophobisch effect wat het wassen een waar genot maakt. Een wax heeft een standtijd van ongeveer 3 maanden.

De ultieme bescherming voor uw auto? Paint Protecion Film is een 100% transparantie, onzichtbare en tevens ook zelfherstellende folie. Beschadigingen van buitenaf zijn hiermee verleden tijd. De folie brengen wij aan op 2 manieren. Full front instal (de complete neus motorkap, bumper, zijschermen, spiegels worden met de folie beplakt, hierdoor is de auto perfect beschermd tegen steenslag en andere invloeden. Full car instal (de complete auto word tijdens deze behandeling ingepakt met PPF, hierdoor is de auto optimaal beschermd)PPF is erg duurzaam en bied dan ook 10 jaar garantie! Full front instal – Prijs va 1400,- Excl BTW. Full car instal – Prijs va 3750 excl BTW

Prijzen


Alle pakketten zijn exclusief polijsten, inclusief interieurreiniging en op basis van nieuwe voertuigen

Poetsbeurt
& Wax

v.a. 149,- excl. BTW

Poetsbeurt
& Sealant

v.a. 199,- excl. BTW

Poetsbeurt
& Glascoating

3 jaar bescherming v.a. 499,-
5 jaar bescherming v.a. 899,-

Ramen
Coaten

v.a. 99,- excl. BTW

Velgen polijsten
& Coaten

v.a. 179,- excl. BTW

Uitdeuken

v.a. 39,- excl. BTW

Impregneren
cabriodak

v.a. 79,- excl. BTW

Lees wat we kunnen doen op het gebied van interieur reiniging, leder herstel en bescherming.

Maak een vrijblijvende afspraak

en laat u persoonlijk adviseren

Maak een vrijblijvende afspraak

en laat u persoonlijk adviseren